30 december 2020 Grijze container houden voor opslag? Meld u hier aan!

Grijze container houden voor opslag? Meld u hier aan!

Per 1 januari 2021 stopt de grijze keuzecontainer in Bronckhorst. Binnenkort worden de containers voor het laatst geleegd en opgehaald. Gebruikers van de grijze container ontvangen begin januari een brief met verdere informatie hierover. Hierin leest u onder meer informatie over de mogelijkheid de container kosteloos te houden voor opslagdoeleinden. Aanmelden hiervoor kan via deze website.

De grijze containers worden in de week van 18 t/m 22 januari voor het laatst geleegd en opgehaald. Gebruikers van de grijze container krijgen van Circulus-Berkel begin januari een brief thuis met nog even alle informatie op een rij.

Container houden voor opslag? Meld u aan!

Indien gewenst, kunnen gebruikers van de grijze container deze kosteloos houden, bijvoorbeeld voor de opslag van hout of diervoer. Heeft u van ons een brief gehad en wilt u uw grijze container houden? Meld u dan voor 14 januari aan via onderstaande groene knop. U komt dan bij de website van DBI Container Service, die het ophalen van de containers voor ons regelt. Voor het aanmelden heeft u uw persoonlijke inloggevens nodig, die u vindt in de brief die u van ons gekregen hebt.  

  Aanmelden om container te houden 

Lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op.

Zorgcontainer blijft

De zorgcontainers blijven wel bestaan. Dit zijn containers voor de inzameling van restafval aan huis voor inwoners die slecht ter been zijn of de grijze container om medische redenen (willen) gebruiken. Voor vragen over de zorgcontainer kunt u terecht bij de gemeente Bronckhorst: 0575 - 75 02 50. 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws