21 september 2018 Uw PMD container /

Uw PMD container /

Bewoners van laagbouw in het noordelijke deel van Apeldoorn ontvangen vanaf februari 2020 hun container voor Plastic, Metaal (blik) en Drankpakken, PMD. Daarin kunt u (bijna) al uw verpakkingen uit keuken of badkamer kwijt. Dat scheelt veel restafval! 

Vanaf februari 2020 wordt de gratis ‘oranje container’ bij u thuis afgeleverd. In de planning die u in de tweede nieuwsbrief ontvangt, vindt u de datum waarop we uw container zullen afleveren. U hoeft daarvoor niet thuis te blijven. De container wordt op de stoep bij het pad naar uw voordeur of naast uw voordeur geplaatst. U ontvangt in de weken daarna uitgebreide informatie over het gebruik van de PMD-container. De container wordt eens per twee weken geleegd. 

Wilt u liever geen container voor PMD? Dan kunt u zich hiervoor afmelden door middel van de code die is opgenomen in nieuwsbrief 2.

Heeft u al een oranje container voor PMD? Dan zullen we die graag van een chip voorzien. De datum waarop we dat willen doen, vindt u eveneens in de eerste nieuwsbrief. 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws