04 april 2019 Planning ophalen en afleveren grijze container

Planning ophalen en afleveren grijze container

In de eerste nieuwsbrief die u heeft ontvangen is een persoonlijke planning opgenomen. Daarin staat wanneer de oranje container wordt afgeleverd, wanneer de grijze wordt ingenomen, wanneer u uw milieupas ontvangt en wanneer de nieuwe grijze container wordt bezorgd als u die heeft besteld. Bent u die planning kwijt? Dan kunt u die via  die inzien via  Planning.

Bewoners in het zuidelijke deel van de gemeente Apeldoorn gaan de komende weken over op een nieuwe manier van inzamelen. Zij zijn daarover eind januari ingelicht. Ben u de planning kwijt? Lees dan verder.

In de eerste nieuwsbrief die u heeft ontvangen is een persoonlijke planning opgenomen. Daarin staat wanneer de oranje container wordt afgeleverd, wanneer de grijze wordt ingenomen, wanneer u uw milieupas ontvangt en wanneer de nieuwe grijze container wordt bezorgd als u die heeft besteld. Deze data kunnen per adres verschillen. Bent u die planning kwijt? Dan kunt u die via die inzien via  

 Planning  

Hieronder vindt u een globale planning. U kunt inzoomen met de percentageknop rechtsonder in de taakbalk van uw computer.

Heeft u een grijze container besteld? Dan wordt die afgeleverd in de week na inname van de oude grijze container.

 

 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws